Nieuw bij Soave Beautybar! LASERONTHARING. Voel je goed, voel je vrij!

Beste klanten,

Vanaf 24 september 2020 biedt Soave Beautybar veilige & permanente LASERONTHARING aan, uitgevoerd door opgeleide verpleegkundigen.

Ter kennismaking met dit nieuw concept wordt op donderdag 15 oktober een informatieve opendeurdag georganiseerd waarbij een gratis testsessie laserontharing wordt aangeboden (voor inschrijving: zie link).

Laserontharing | Deze ontharingstechniek werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. Een laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en de onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een vrijwel pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

Behandelingen | Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt sterk af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen wordt u een gratis testsessie laserontharing aangeboden, waarbij u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter wordt behandeld. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, wordt dan bepaald hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat. Ontharing met de laser zorgt na 5 tot 8 behandelingen voor een permanente ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Verpleegkundig personeel | Wie zich laat laserontharen, krijgt vooreerst een grondige en professionele uitleg. De specialisten – A1 verpleegkundigen – vertellen u alles tot in de puntjes over permanente ontharing. U krijgt duidelijke informatie omtrent het aantal sessies en waarop u moet letten tussen de ontharingssessies door. Het deskundig oog van de verpleegkundigen, zal ervoor zorgen dat de behandelingen steeds veilig en doeltreffend verlopen.

Data & reservatie | We zijn heel verheugd om jullie vanaf eind september deze innovatieve vorm van laserontharing te kunnen aanbieden! Op volgende momenten kan een afspraak worden ingepland:

  • 24 september 2020
  • 15 oktober 2020 
  • 26 november 2020
  • 7 januari 2021
  • 11 februari 2021

Een afspraak maken kan snel & eenvoudig op de website van laserontharing.be via volgende link.

Wens je meer informatie? Bekijk dan zeker ook het tabblad LASERONTHARING op onze website, neem een kijkje op laserontharing.be of vraag gerust meer informatie bij je eerstvolgend bezoek. Wij helpen je graag verder met het beantwoorden van al jullie vragen en/of met het inplannen van een testafspraak.

Tot binnenkort! Warme groeten,

Soave Beautybar.